Zerowa prowizja dla nowych klientów ING Securities inwestujących na rynku Forex

Dom Maklerski ING Securities wprowadził promocję dla nowych klientów, którzy będą mogli wykonać nawet 35 mln PLN obrotu na rachunku Forex, przy zerowej stawce prowizji.

Promocja skierowana jest do klientów, którzy otworzą swój pierwszy rachunek Forex w ING Securities, w terminie od 01.07.2014 do 31.08.2014 i zasilą go kwotą w odpowiedniej wysokości. Zerowa stawka prowizji będzie przyznawana zgodnie z poniższym schematem:

• Wpłata od 5 000 – 9 999,99 PLN – wolumen obrotu zwolniony z prowizji wynosi 8 milionów PLN;
  • Wpłata od 10 000 – 19 999,99 PLN – wolumen obrotu zwolniony z prowizji wynosi 18 milionów PLN;
  • Wpłata od 20 000 – wolumen obrotu zwolniony z prowizji wynosi 35 milionów PLN.

Klient nie musi składać żadnego wniosku, aby wziąć udział w promocji. Stawka 0% prowizji zostanie automatycznie uruchomiona na jego rachunku, w następnym dniu roboczym, po dokonaniu wpłaty. Po wykonaniu obrotu w wielkości objętej promocją lub po upływie 8 tygodni od otwarcia rachunku Forex, klient otrzyma standardową stawkę prowizji wynoszącą 0,0035 % od wartości zrealizowanego zlecenia. Standardowa stawka zostanie także uruchomiona przed wykonaniem promocyjnego obrotu, jeśli klient wypłaci w tym czasie środki ze swojego rachunku.

Więcej informacji o promocji oraz o usłudze inwestowania na rynku Forex znaleźć można na stronie internetowej http://www.ingsecurities.pl/forex.xml