ING Securities na podium rankingu Gazety Finansowej

Dom Maklerski ING Securities ma jedną z najatrakcyjniejszych ofert na rynku. W rankingu najlepszych domów maklerskich przygotowanym przez Gazetę Finansową ING zajęło drugą pozycję.

Redakcja Gazety Finansowej przeanalizowała oferty domów maklerskich i opłaty za dostępne produkty i usługi. Dom Maklerski ING Securities utrzymał pozycję z rankingu w 2014 roku. Najwyżej oceniono Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska S.A. Trzecie miejsce na podium zajął Dom Maklerski PKO Banku Polskiego.

Punkty przyznawano za określone parametry cenowe w Tabeli Opłat i Prowizji, w tym: minimalny poziom inwestycji, prowizje na rynku akcji, obligacji i kontraktów terminowych, a także opłatę za prowadzenie rachunku oraz przelew poza dom maklerski. Na punktację wpływ miały również dostęp do rachunku zagranicznego oraz platformy do handlu.

ING Securities został doceniony za warunki oferowane w Tabeli Opłat i Prowizji, które stawiają na długookresową współpracę z klientami. Osiągnięta po raz kolejny druga pozycja w rankingu potwierdza, że obrany przez ING Securities kierunek zmian odpowiada na potrzeby krajowych inwestorów indywidualnych” – powiedział Ryszard Sikora, dyrektor Departamentu Klientów Detalicznych ING Securities.

Przypominamy, że oferta Domu Maklerskiego ING Securities obejmuje:

• możliwość skorzystania z usługi doradztwa inwestycyjnego,
  • depozyt Intraday na kontrakty na WIG20,
  • wsparcie analityczne,
  • dostęp do rachunku po jednym logowaniu z poziomu systemu bankowości elektronicznej ING BankOnLine,
  • notowania i dostęp do serwisów informacyjnych on-line,
  • przelewy online za 0 zł przez 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu pomiędzy rachunkami ING Banku a maklerskim,
  • dostęp do ponad 400 placówek ING Banku Śląskiego i możliwość dopełnienia niezbędnych formalności w oddziale.

Więcej o ofercie na stronie Domu Maklerskiego: www.ingsecurities.pl