W ING kredyt hipoteczny bez prowizji i z niższą marżą

Akcje marketingowe i promocje , Produkty i usługi,

ING Bank Śląski wprowadził promocję cenową dla klientów posiadających w Banku rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy, którzy wnioskują o kredyt z niskim wkładem własnym. Równocześnie w ramach trwającej kampanii reklamowej Bank oferuje kredyt hipoteczny z prowizją 0% za jego udzielenie.

ING Bank Śląski obniżył o 0,4 p.p marżę dla kredytów z niskim wkładem własnym. W ramach promocji będzie ona wynosiła od 2,2 do 2,6 pkt. proc. Oferta jest skierowana do Klientów wnioskujących o kredyt z LTV>80%, którzy w momencie składania wniosku posiadają lub otworzą w Banku rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy. Fakt posiadania rachunku nie obliguje Klienta automatycznie do obsługi kredytu za jego pośrednictwem. Promocja obowiązuje do 4 czerwca br. dla kompletnych wniosków złożonych w tym terminie.

Przypominamy, że równocześnie trwa promocja „0% prowizji" za udzielenie kredytu hipotecznego. Mogą w niej wziąć udział osoby, które do 15 kwietnia br. złożą w ING Banku Śląski kompletny wniosek o kredyt hipoteczny. Dla osób, które zamierzają zaciągnąć kredyt hipoteczny w terminie późniejszym, Bank przygotował promocję polegającą na możliwości zagwarantowania sobie nagrody - karty IKEA o wartości 500 zł. Warunkami otrzymania karty są:

- zarejestrowanie się na stronie www.hipoteczny.ingbank.pl i wypełnienie specjalnego formularza do 15 kwietnia br.

- wzięcie kredytu - tj. złożenie wniosku kredytowego od 16 kwietnia br. oraz zawarcie umowy o kredyt hipoteczny w ING do 31 grudnia br.

Promocja dla kredytów z niskim wkładem własnym łączy się z promocja „0% prowizji" oraz „IKEA 500 zł", przy czym nie można otrzymać zarówno 0 % prowizji i jednocześnie karty IKEA.