Honda CR-Z dla klientów ING Banku Śląskiego

Akcje marketingowe i promocje ,

ING Bank Śląski zaprasza swoich klientów do wzięcia udziału w konkursie „Bankujesz, kupujesz, wygrywasz”. Konkurs trwa od 10 stycznia 2011 r. do 6 marca 2011 r. Klienci, którzy w tym czasie dokonają zakupów w programie lojalnościowym bankujesz-kupujesz mają szansę wygrać atrakcyjne nagrody.

Konkurs skierowany jest do klientów indywidualnych, którzy dokonają w okresie jego trwania przynajmniej jednego zakupu dowolnego produktu z katalogu Programu bankujesz-kupujesz przy wykorzystaniu dotychczasowo zgromadzonych punktów. Na klientów czekają:

• 3 nagrody główne - samochody osobowe marki Honda CR-Z,
  • 60 nagród dodatkowych, w tym:
    • 30 iPadów Apple 3G 16 GB,
    • 30 netbooków Samsung NP-N150.

Klienci, którzy dokonają zakupu w Programie mogą podwoić swoją szansę na wygraną. Wystarczy w okresie trwania konkursu przynajmniej raz zapłacić za zakupy w sklepie kartą debetową. Dodatkowo klienci, którzy w okresie od 10 stycznia do 20 lutego 2011 r. założą Konto z Lwem Direct lub Konto z Lwem Komfort w ING Banku Śląskim otrzymają 500 promocyjnych punktów Programu bankujesz-kupujesz, umożliwiające udział w konkursie.

Pierwsza szansa na wygraną już 2 lutego, kolejne 16 lutego oraz 9 marca br. Szczegóły konkursu oraz pełna treść regulaminu są dostępne na stronie internetowej banku.

Bankujesz - kupujesz to program lojalnościowy skierowany do wszystkich klientów detalicznych ING Banku Śląskiego. Korzystając z produktów banku klienci zbierają punkty, które następnie mogą wykorzystać przy dokonywaniu zakupów wielu towarów zaprezentowanych w katalogu Programu w atrakcyjnych cenach. Oferta programu jest na bieżąco rozszerzana o nowe kategorie i produkty. Zakupów można dokonywać poprzez stronę internetową www.bankujesz-kupujesz.pl, a liczbę zgromadzonych punktów można sprawdzić w zakładce bankujesz-kupujesz, po zalogowaniu się do systemu ING BankOnLine.