ING Securities: zapisy na akcje Mercator Medical S.A.

Wyniki finansowe i informacje biznesowe ,

W związku z trwającą publiczną ofertą sprzedaży akcji spółki Mercator Medical S.A., ING Securities przyjmuje w dniach od 4 do 12 listopada 2013 roku zapisy na oferowane akcje.

Szczegóły przyjmowanych zapisów na akcje Mercator Medical S.A.:

• Zapisy są przyjmowane z ceną maksymalną równą 13,50 zł,
  • Zapis może zostać złożony na nie mniej niż 30 akcji i więcej niż 350 000 akcji,
  • Przydział akcji nastąpi 15 listopada 2013 roku.

Więcej informacji o ofercie jest dostępnych na stronie:

Jedynym prawnie wiążącym dokumentem zawierającym informacje o Ofercie Publicznej na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej Akcji serii E spółki Mercator Medical S.A. oraz o ubieganiu się przez Spółkę o dopuszczenie i wprowadzenie papierów wartościowych Spółki do obrotu na rynku regulowanym prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. jest Prospekt emisyjny Mercator Medical S.A. zatwierdzony przez Komisję Nadzoru Finansowego w dniu 18 października 2013 roku. Inwestorzy powinni uważnie zapoznać się z treścią całego Prospektu Emisyjnego Mercator Medical S.A., a w szczególności z ryzykami związanymi z inwestowaniem w akcje, opisanymi w punkcie zatytułowanym „Czynniki ryzyka” oraz warunkami Oferty. Wszelkie decyzje inwestycyjne dotyczące tych papierów wartościowych powinny być podejmowane po analizie treści całego Prospektu Emisyjnego. Prospekt emisyjny Mercator Medical S.A.