Certyfikat Top Employers Polska po raz siódmy przyznany ING Bankowi Śląskiemu

Nagrody i wyróżnienia,

ING Bank Śląski siódmy rok z rzędu zdobył prestiżowy certyfikat Top Employers Polska. To wyróżnienie jest potwierdzeniem konsekwentnego działania banku jako pracodawcy, który zapewnia najlepsze warunki pracy pracownikom.

Cieszę się, ze już 7. raz otrzymaliśmy certyfikat Top Employers Polska. Oznacza to, że jako pracodawca utrzymujemy wysokie standardy w każdym obszarze naszej działalności. Oferujemy konkurencyjne wynagrodzenia i benefity, dbamy o rozwój pracowników. Są to jednak motywatory, jakie zapewnia obecnie wiele firm na rynku. ING Bank Śląski wyróżnia kultura organizacyjna, autentyczne wartości, jakimi się kierujemy w firmie i które budują jej niepowtarzalny klimat: otwartość, bezpośrednia komunikacja, wsłuchiwanie się w opinie pracowników i uwzględnianie ich pomysłów, możliwość decydowania o swoim rozwoju. Staramy się być zawsze o krok do przodu. Jesteśmy stabilną, a jednocześnie nowoczesną i innowacyjną organizacją”- powiedziała  Grażyna Sobota, Dyrektor Pionu HR w ING Banku Śląskim.

Optymalne warunki pracy zapewniają pracownikom możliwość rozwoju osobistego i zawodowego. Z naszego kompleksowego badania wynika, że ING Bank Śląski S.A. tworzy wyjątkowe środowisko pracy i zapewnia szeroką gamę inicjatyw obejmujących nie tylko świadczenia dodatkowe i warunki pracy, ale także dobrze przemyślany system zarządzania wynikami, spójny z kulturą organizacyjną firmy” - powiedziała Magdalena Kusik, Country Manager Poland w Top Employers Institute.

Więcej o ING Banku Śląskim na stronie http://www.ingbank.pl/o-banku/kariera

Top Employers Institute to niezależna organizacja badająca politykę zatrudnienia znaczących globalnych pracodawców i porównująca ją ze standardami międzynarodowymi. Certyfikat Top Employers otrzymują najlepsi pracodawcy na świecie.