Wyjątkowa oferta inwestycyjna w ING Banku Śląskim

Akcje marketingowe i promocje , Produkty i usługi,

ING Bank Śląski przygotował dwie atrakcyjne promocje związane z produktami inwestycyjnymi.

Od lutego wszystkie fundusze inwestycyjne nabyte za pośrednictwem systemu bankowości internetowej Moje ING oferowane są bez opłaty dystrybucyjnej. Dodatkowo nabycia w ramach regularnego inwestowania oferowane są bez opłaty zarówno w bankowości internetowej jak i w oddziałach. Oferta obowiązuje do odwołania.

W lutym rozpoczęła się także promocja „100 zł za regularne inwestowanie”. Skierowana jest do nowych klientów inwestycyjnych, którzy nie posiadają jeszcze funduszy w banku. Zasady promocji są proste - wystarczy, że klient zapisze się do promocji w systemie bankowości internetowej Moje ING, a następnie kupi dowolny fundusz na kwotę minimum 150 zł oraz złoży dyspozycję regularnego inwestowania za minimum 150 zł. Po trzech wpłatach klient dostanie nagrodę 100 zł na swoje Otwarte Konto Oszczędnościowe (nagroda zostanie wypłacona do 16 lipca). Promocja trwa do 15 kwietnia br.

Obie oferty promują aktywność w kanałach zdalnych. System Moje ING oferuje pełną funkcjonalność w obsłudze funduszy inwestycyjnych. Klient może w każdej chwili sprawdzić aktualną wartość inwestycji, ile zarobił/stracił – kwotowo i procentowo. Otrzymuje informację o zleceniach w trakcie realizacji, historię zleceń, wykresy z notowaniami, a także szybkie skróty do operacji. Rozbudowana sekcja Notowania umożliwia klientom filtrowanie po typie funduszu, towarzystwie, słowie kluczowym oraz po zgodności funduszu z rynkiem docelowym klienta. Prezentacja funduszy widoczna jest w podziale na fundusze zakupione przez klienta oraz pozostałe. Moduł notowań umożliwia także składanie zleceń nabycia, odkupienia czy konwersji.

Więcej informacji można znaleźć na stronie www.ingbank.pl w sekcji „Inwestycje”.