„Najlepiej robić swoje” z ING

Produkty i usługi, Akcje marketingowe i promocje ,

ING kontynuuje wspieranie twórców z Patronite.pl Bank dopłaci aż 25% do wpłat patronów realizowanych przez „Płać z ING”.

Naszą misją od lat jest inspirowanie ludzi do rozwoju i realizacji wyznaczonych celów. Nie inaczej było w kampanii „Najlepiej robić swoje”, gdzie połączyliśmy siły z serwisem Patronite.pl aby prowadzić młodych ludzi z pasją do sukcesu. Jesteśmy pod wrażeniem ich rozwoju. Dla nas to najlepszy dowód, że pasje to rzeczy, na których nie warto oszczędzać. Dlatego nadal będziemy ich wspierać– powiedziała Barbara Pasterczyk, Dyrektor Banku odpowiedzialna za komunikację marketingową w ING Banku Śląskim.

ING Bank Śląski kontynuuje wsparcie twórców i przedłuża promocję „Płać z ING”. Każdy z twórców, który zostanie wsparty przez patrona poprzez „Płać z ING” otrzyma od banku dodatkowe 25% wpłaconej kwoty (nie więcej niż 100 zł jednorazowo).

ING Bank Śląski i  Patronite.pl ponad rok temu połączyła wspólna idea i przekonanie, że warto robić swoje i kibicować tym , którzy mają pasje. Społeczność Patronite.pl pokazała, że pasje to rzeczy, na których nie warto oszczędzać, dlatego w tym roku partnerzy postanowili przypomnieć wspólną akcję, zbierając jej wszystkie wątki w ramach specjalnej podstrony. Wspomnienia weteranów i laureatów dostępne są na: https://patronite.pl/nrs

ING Bank Śląski proponuje również ofertę dopasowaną do oczekiwań młodych (18-26), którzy idą własną drogą, robią swoje i rozwijają swoje pasje - aplikację Moje ING mobile z Kontem MOBI. Więcej na: https://www.ing.pl/indywidualni/konta-osobiste/konto-dla-mlodych