ING zaprasza do udziału w konkursie Turbo Wyzwanie

Akcje marketingowe i promocje ,
|Biuro Maklerskie ING Banku Śląskiego |ING BANK ŚLĄSKI S.A.

ING zaprasza do udziału w tegorocznej edycji konkursu inwestycyjnego Turbo Wyzwanie. Uczestnicy otrzymają wirtualną kwotę w wysokości 100 000 zł do zainwestowania w certyfikaty Turbo, wybrane akcje i ETF-y na platformie konkursowej.

Konkurs inwestycyjny Turbo Wyzwanie wspiera zdobywanie doświadczenia inwestycyjnego, które może pomóc poruszać się na prawdziwym rynku papierów wartościowych. Wszystkie transakcje w Turbo Wyzwaniu zawierane są na podstawie realnych danych rynkowych podawanych przez ING.

W dniach 16-20 listopada br. trwa faza testowa konkursu. Uczestnicy mogą w tym czasie rejestrować się na platformie konkursowej, testować jej działanie i dokonywać próbnych inwestycji. Po tym okresie stan środków na koncie zostanie przywrócony do kwoty wyjściowej.

Faza główna rozgrywki konkursowej rozpocznie się 23 listopada br. i potrwa do 4 grudnia br. Najskuteczniejsi inwestorzy w rankingu konkursowym – z najwyższą stopą zwrotu z inwestycji za każdy z dwóch tygodni fazy głównej, a także za cały okres fazy głównej – otrzymają atrakcyjne nagrody m.in. smartwatche, drony, czy zestawy do gier wideo. Wszystkie zostały ufundowane przez ING oraz Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie.

W Turbo Wyzwaniu może wziąć udział każdy, kto zarejestruje się na platformie konkursowej dostępnej pod adresem www.grainwestycyjna.pl. Rejestracja i udział w grze są bezpłatne. Szczegóły konkursu znajdują się w regulaminie.

Jest to szósta edycja Turbo Wyzwania organizowanego przez ING Bank N.V. oraz spółkę Nowe Usługi S.A., należącą do grupy kapitałowej ING Banku Śląskiego, we współpracy z Giełdą Papierów Wartościowych i serwisem Comparic.pl.