Pożyczki gotówkowe bez prowizji w ING

Produkty i usługi, Akcje marketingowe i promocje ,

ING Bank Śląski proponuje klientom indywidualnym pożyczki gotówkowe z prowizją 0% i oprocentowaniem od 5,99%. Oferta jest dostępna czasowo od 8 lutego do 5 kwietnia br.

Aby ułatwić klientom realizację planów i wytyczonych celów, przygotowaliśmy dla nich czasową ofertę, w której wszystkie pożyczki oferujemy bez prowizji i z obniżonym oprocentowaniem. Wszystko w prostym i szybkim procesie pożyczkowym – powiedział Andrzej Sowa, dyrektor Centrum Agile Kredyty i Ubezpieczenia w ING Banku Śląskim.

Oferta czasowa bez prowizji dotyczy wszystkich pożyczek zarówno dla obecnych jak i nowych klientów banku. Wniosek o pożyczkę można złożyć w oddziale, przez telefon lub całkowicie online, w tym również na smartfonie, w aplikacji Moje ING mobile.

Bank umożliwia uzyskanie pożyczki w oparciu o historię kont z innych banków, które klient dodał do Mojego ING. Klient nie musi dostarczać do banku dokumentów potwierdzających dochody.

Dodatkowo klienci, którzy wezmą pożyczkę w procesie online do 31 marca br. i podczas wnioskowania wpiszą kod promocyjny AUTO otrzymają indywidualny kod rabatowy uprawniający do 15% zniżki na ubezpieczenie OC oraz Pakiet OC+AC w Aviva. Kod rabatowy na ubezpieczenie będzie ważny do 30 czerwca br.

Więcej o ofercie na: https://www.ing.pl/lp/pozyczka-gotowkowa?site=2