ING nieustannie w gronie najlepszych pracodawców

Nagrody i wyróżnienia,

ING Bank Śląski już po raz trzynasty z rzędu został wyróżniony certyfikatem Top Employer Polska. To jedyny bank w Polsce, któremu ten tytuł towarzyszy nieprzerwanie od 2010 roku.

Posiadanie certyfikatu Top Employer przyznawanego przez Top Employers Institute świadczy o zaangażowaniu banku w rozwój i tworzenie dobrego miejsca pracy poprzez wdrażanie wysokich standardów i wyjątkowych praktyk HR.

To już trzynasty raz, gdy znaleźliśmy się w gronie najlepszych pracodawców, jako atrakcyjna, stabilna i sprzyjająca rozwojowi kariery firma. Zawdzięczamy to spójnemu i konsekwentnemu podejściu do budowania naszej kultury organizacyjnej oraz tworzeniu miejsca pracy, które podąża za zmieniającymi się potrzebami pracowników. To dzięki ich głosom, zaangażowaniu i otwartości każdego roku stajemy się coraz lepszym i lepszym pracodawcą. – podkreśla Maja Chabińska-Rossakowska, Dyrektor HR w ING Banku Śląskim.

Więcej informacji na temat pracy w ING Banku Śląskim oraz aktualne rekrutacje
(m.in. w obszarze IT oraz zarządzania ryzykiem) znajdują się na stronie: www.ing.pl/kariera

O certyfikacji:

Program Top Employers Institute certyfikuje organizacje na podstawie oceny kwestionariusza zawierającego najlepsze praktyki z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi. Kwestionariusz obejmuje 6 domen składających się z 20 tematów, takich jak między innymi: strategia HR, środowisko pracy, pozyskiwanie talentów, szkolenia i rozwój, well-being, różnorodność i integracja. W ramach programu certyfikowano i nagrodzono ponad 1857 najlepszych pracodawców w 123 krajach/regionach na pięciu kontynentach.

Materiały do pobrania