ING jako pierwszy na rynku wprowadził nową sekcję Powiadomienia dla funduszy inwestycyjnych

ING umożliwia klientom ustawienie powiadomienia push po osiągnieciu konkretnego poziomu wyceny przez wybrany przez niego fundusz.

Wybierając tę funkcję, klient ustala poziom wyceny funduszu. Jeśli fundusz przekroczy wybraną wartość, klient automatycznie otrzyma od banku push z tą informacją i w każdej chwili może edytować powiadomienie, usunąć je lub dodać kolejne. Dzięki temu zarządzanie inwestycją staje się jeszcze prostsze. Funkcjonalność jest bezpłatna i została udostępniona wszystkim klientom, którzy nabyli fundusze inwestycyjne za pośrednictwem ING Banku, bez względu na rodzaj posiadanej oferty.

Wdrożenie nowych funkcjonalności w Moim ING to kolejny krok w digitalizacji. Przejrzystość, wygoda i łatwość w zarządzaniu funduszami przez klientów to dla ING bardzo ważny obszar. Najnowsze rozwiązanie udostępnione w Moim ING pozwoli klientowi na większą kontrolę nad inwestycjami, oszczędzając jednocześnie jego czas.

Więcej informacji: www.ing.pl/indywidualni/inwestycje-i-oszczednosci/fundusze-inwestycyjne-ing-ki/powiadomienia-funduszowe