FESTowe karty ING

Produkty i usługi,

ING Bank Śląski przygotował specjalną linię kart płatniczych na okoliczność FEST Festivalu, na którym płaci się wyłącznie bezgotówkowo. Karty oprócz wygody mogą być unikatową, festiwalową pamiątką.

W FESTowej limitowanej edycji kart, ING przygotował aż 7 wzorów. Karty w świeżych, pastelowych barwach bezpośrednio nawiązują do festiwalowego ducha.

FESTowe karty są dostępne dla klientów ING. Można je wybierać z galerii Moja Karta ING. Osoby, które nie mają konta w ING a chciałyby mieć taką kartę, mogą otworzyć konto z wybranym wzorem karty i dodatkowo zyskać nawet 250 zł.

Edycja FESTowych kart jest limitowana i będzie dostępna do 30 września 2022 r.

Moja karta ING to karta do konta z własną grafiką. Wzór można zaprojektować samodzielnie lub wybrać gotowy z galerii. Karta działa jak zwykła karta do konta Visa zbliżeniowa. Pierwsze zamówienie Mojej Karty ING (niezależnie od liczby kart i kont posiadanych w naszym banku) dla posiadaczy kont Direct i Mobi w wieku 13-26 lat jest bezpłatne. Dla klientów spoza tej grupy koszt wynosi 15 zł

Więcej tu: https://www.ing.pl/lp/fest-festival

ING Bank Śląski został partnerem tegorocznej edycji FEST Festival, który będzie trwał od 10 do 13 sierpnia, w Parku Śląskim w Chorzowie.

#INGjestnaFEST

Materiały do pobrania