ING Lease Now z nagrodą e-Commerce Polska awards 2022

Nagrody i wyróżnienia, Wyniki finansowe i informacje biznesowe ,
|ING Lease (Polska) Sp. z o.o.

Po raz dziesiąty przyznano nagrody w konkursie e-Commerce Polska awards, którego organizatorem jest Izba Gospodarki Elektronicznej. Platforma ING Lease Now zwyciężyła w kategorii Best e-commerce B2B tool/technology/service.

e-Commerce Polska awards to prestiżowy konkurs dla branży e-commerce, a Laureatami Konkursu są największe i najbardziej innowacyjne spółki działające w Polsce.

– To wyróżnienie w konkursie cenionym przez branżę daje nam duże powody do zadowolenia. Platforma ING Lease Now została stworzona z myślą o dostawcach, dystrybutorach, producentach, również tych, sprzedających w Internecie. Dzięki niej mogą oferować swoim klientom płatność za pomocą leasingu i poszerzać swoje możliwości sprzedażowe na platformach e-commerce – podkreślał Przemysław Konopka, Ekspert ds. rozwoju produktów.

Więcej informacji o działaniu platformy oraz o tym, co zrobić, aby móc oferować swój asortyment w leasingu ING znajduje się na stronie www.leasenow.pl.