„Zyskaj z kartą Mastercard” w ING. Nawet 1 500 zł wraca na rachunek firmy

Akcje marketingowe i promocje ,

ING Bank Śląski przedłuża trwającą od początku roku promocję „Zyskaj z kartą Mastercard” skierowaną do nowych klientów firmowych na jeszcze lepszych warunkach i podwaja zwrot za transakcje kartą Mastercard aż do 10%.

Rosnące koszty prowadzenia własnej firmy, szczególnie w pierwszym roku działalności stanowią wyzwanie. ING ułatwia start młodym przedsiębiorczym osobom, które decydują się na własny biznes i wspiera ich rozwiązaniami, dzięki którym z powodzeniem mogą rozwijać się bez zbędnych kosztów na starcie. Klienci mogą założyć firmę podczas darmowej konsultacji wideo z księgowym, skorzystać z bezpłatnego konta przez 2 lata i terminala za 0 zł (w modelu płacisz gdy używasz). Dodatkowo bank przygotował promocję, w trakcie której już nie 5, ale 10 procent wydatków zrealizowanych kartą Mastercard wraca na rachunek firmy.

Promocja „Zyskaj z kartą Mastercard” skierowana jest do nowych klientów - zarówno startujących, jak i działających już biznesów – niezależnie od formy prowadzonej działalności (spółki i JDG), którzy założą w ING swój pierwszy rachunek firmowy i zamówią do niego kartę debetową Mastercard. W okresie promocji klienci otrzymają 10% zwrotu za płatności wykonane tą kartą w sklepach i w internecie. Dzięki tej ofercie nawet 1 500 zł może wrócić do firmy. Zapisy do promocji trwają do 30 września 2023 r., a nagradzane będą transakcje wykonane do końca bieżącego roku.

Aby skorzystać z oferty należy:

1. Zamówić kartę debetową Mastercard w trakcie otwierania rachunku w PLN;
  2. Zapisać się do promocji przez formularz zgłoszenia dostępny w bankowości internetowej Moje ING lub ING Business;
  3. Aktywować kartę i płacić nią w sklepach i w internecie w okresie trwania promocji, tj. do końca 2023 roku.

Regulamin promocji dostępny jest tutaj.

Więcej o założeniu firmy z kontem ING można znaleźć tutaj.