ING Lease z wyróżnieniem „Perły Polskiego Leasingu”

|ING Lease (Polska) Sp. z o.o.

W plebiscycie Gazety Finansowej, spółka ING Lease została doceniona za zapewnianie klientom bezpiecznego dostępu do atrakcyjnego finansowania ruchomości i nieruchomości.

Przyznając wyróżnienia, redakcja przyglądała się sektorowi w wielu kontekstach, uwzględniając różne parametry. To, co było ważne z punktu widzenia kolegium redakcyjnego, to podejście firm do nowoczesnych technologii, bezpieczeństwa, transakcji, obsługi klienta i budowania oferty skrojonej, na miarę różnorodnych klientów. W uzasadnieniu podkreślono, że wyróżnione firmy wykazują się dużą otwartością i zaangażowaniem w tych aspektach.

Finansowanie dla firm powinno być szybkie, proste i wygodne. Naszym celem jest wdrażanie nowoczesnych, zaawansowanych technologicznie rozwiązań, aby kompleksowo odpowiadać na oczekiwania klientów i być ich partnerem w biznesie. Doceniamy otrzymane wyróżnienie, ponieważ jest to sygnał, że nasze usługi leasingowe stanowią dla przedsiębiorców atrakcyjną ofertę. Jednocześnie nie spoczywamy na laurach i wdrażamy kolejne usprawnienia i rozwiązania – podkreśla Adam Sar, Prezes Zarządu ING Lease (Polska).

Więcej o raporcie: Perły polskiego leasingu - GF24.pl