6% w ofercie oszczędnościowej ING

Produkty i usługi,

ING Bank Śląski proponuje klientom indywidualnym kolejną edycję oszczędnościowej oferty specjalnej z oprocentowaniem na poziomie 6 proc. Z oferty można skorzystać do 12.02.2024.

Bank proponuje ofertę specjalną na koncie oszczędnościowym - 6% w skali roku, przez 3 miesiące od założenia konta oszczędnościowego, oprocentowanie zmienne obliczane w skali roku. Dotyczy Otwartego Konta Oszczędnościowego w PLN zakładanego na warunkach oferty specjalnej „Bonus na start” i obowiązuje dla kwot poniżej 200 tys. zł przez 3 miesiące od założenia konta. Po zakończeniu oferty obowiązywać będzie oprocentowanie standardowe.

Regulamin dostępny tu: https://www.ing.pl/_fileserver/item/1102509

ING konsekwentnie promuje oszczędzanie, zachęca klientów do działania i wspiera ich w budowaniu niezależności finansowej. Dzięki aplikacji Moje ING klient ma swobodę nielimitowanych przelewów pomiędzy własnym kontem oszczędnościowym a osobistym w ING.

Równocześnie bank wprowadza rozwiązania asystenckie w aplikacji Moje ING, aby każdy klient mógł sięgnąć po spersonalizowane rozwiązania oraz korzystać z wielokanałowego dostępu do usług i produktów. Aplikacja aktywnie podpowiada, przypomina i proponuje spersonalizowane rozwiązania, dokładnie wtedy, kiedy klienci tego potrzebują.

Bank zachęca do systematycznego oszczędzania wspierając klientów różnymi rozwiązaniami w aplikacji, dzięki którym można:

• ustawić automatyczne oszczędzanie lub wpłacać samodzielnie,
  • śledzić postępy w Moim ING,
  • wyznaczyć tyle celów, ile chcemy. Założenie celu nic nie kosztuje.