W ING Banku Śląskim „elektroniczni wygrywają”!

Akcje marketingowe i promocje ,

ING Bank Śląski przygotował dla klientów kolejną akcję specjalną – tym razem „elektroniczni wygrywają”. Wykonując przelew na rachunek w innym banku poprzez system ING BankOnLine, można wziąć udział w loterii z bardzo atrakcyjnymi nagrodami. Do wygrania 32-calowe telewizory LCD firmy LG. Akcja rozpoczyna się 1 lutego b.r. i potrwa do 15 marca b.r.

„Poprzez akcję „elektroniczni wygrywają” chcemy zachęcić klientów do aktywnego korzystania z systemu bankowości internetowej. Akcja jest również formą nagrody dla naszych klientów za dotychczasową współpracę i dla wszystkich tych, którzy skorzystają z naszej oferty w najbliższym czasie” – powiedział Roman Jędrkowiak, Dyrektor Departamentu Marketingu Detalicznego w ING Banku Śląskim.

Do udziału w loterii uprawnieni są posiadacze Kont z Lwem: Student, Standard, Komfort i VIP, którzyw terminie od 1 lutego do 15 marca 2007 roku wykonają minimum jeden przelew na rachunek w innym banku, poprzez system bankowości internetowej ING BankOnLine. Im więcej przelewów wykona klient w czasie trwania loterii, tym większą ma szansę na wygraną.

Do wygrania atrakcyjne nagrody w postaci 32-calowych telewizorów LCD firmy LG. W zależności od tego, kiedy klient dokona przelewu, weźmie udział w jednym z trzech losowań:

1.      przelewy w dniach 01.02 – 11.02.2007 r – losowanie 13.02.07 r. (11 laureatów),

2.      przelewy w dniach 12.02 – 25.02.2007 r – losowanie 27.02.07 r. (14 laureatów),

3.      przelewy w dniach 26.02 – 15.03.2007 r – losowanie 19.03.07 r. (18 laureatów).

Szczegóły na: www.ingbank.pl/elektroniczniwygrywaja

„Elektroniczni wygrywają” to kolejna loteria, w której nagradzamy klientów za bycie z nami. W loterii „Aktywnych nagradzamy” wylosowaliśmy już 3 samochody, 15 aparatów i 30 iPodów. Przed nami jeszcze jedno losowanie: 1 samochód, 5 aparatów cyfrowych i 10 iPodów! Klientów nagradzamy za wpływy, przelewy poprzez ING BankOnLine oraz płatności kartami.