„DODAJ GAZU" z ING

Akcje marketingowe i promocje ,
ING Bank Śląski - sponsor tytularny Zespołu ING Renault F1 - przygotował konkurs „Dodaj Gazu", w którym główną nagrodą jest wyjazd na Grand Prix Brazylii. Pierwszy wyścig już trwa!

„Grand Prix ING" potrwa tylko jeden sezon, od 30 lipca do 16 września b.r., ale w tym czasie odbędzie się aż 7 wyścigów, każdy trwający jeden tydzień. Rozpoczęcie każdego z nich nastąpi minutę po północy w następujących dniach: 6 sierpnia, 13 sierpnia, 20 sierpnia, 27 sierpnia, 3 września, 10 września. Można uczestniczyć we wszystkich siedmiu wyścigach albo wziąć udział w kilku z nich albo nawet tylko w jednym wybranym wyścigu. Zwycięzcy poszczególnych wyścigów otrzymają nagrody i będą mieli szansę na zdobycie nagrody głównej.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy zalogować się na www.f1.ing.pl. Następnie każdy uczestnik otrzymuje kask w wybranym przez siebie kolorze i wprowadza swój bolid na tor. Od tego momentu ma on tydzień na dojechanie do wirtualnej mety....

Jakie są zasady gry?

Zadaniem uczestnika jest zgromadzenie jak największej ilości punktów spośród wszystkich biorących udział w Grand Prix ING. Punkty te są zdobywane przez kliknięcia na dany bolid. Każde takie kliknięcie, czy to przez samego uczestnika konkursu, jego znajomych, czy nawet innych uczestników, nadaje bolidowi prędkości, czym przesuwa go do mety.

Uczestnicy mogą wielokrotnie klikać na swój bolid albo zaangażować do tego też inne osoby. Można propagować swój bolid i swoją kandydaturę, i tym samym zdobywać coraz więcej punktów, przez skorzystanie ze specjalnego formularza dostępnego na stronie. Formularz ten jest przesyłany do osób wskazanych przez uczestnika. Należy pamiętać, że im lepsze propagowanie, tym więcej kliknięć, a im więcej kliknięć, tym większa szansa na wygraną!

Po każdym wyścigu oddane głosy są sumowane a ich liczba decyduje o miejscu, jakie uczestnik zajął w danym wyścigu. Osoby, które zajęły od 1 do 8 miejsca w danym wyścigu otrzymują bardzo atrakcyjne nagrody w postaci atrakcyjnych gadżetów ING Renault F1 Team.

Po zakończeniu wszystkich siedmiu wyścigów zostanie wyłoniony główny Zwycięzca. Będzie nią osoba, która podczas całego sezonu Grand Prix ING w klasyfikacji łącznej najwięcej razy zajęła pierwsze miejsce, innymi słowy, będzie to uczestnik, który zbierze maksymalną ilość głosów w każdym z wyścigów! Zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej drogą elektroniczną.

ING Bank Śląski życzy powodzenia wszystkim uczestnikom.

Konkurs jest przeznaczony dla osób pełnoletnich zamieszkujących na terenie Polski. Szczegółowe zasady gry oraz regulamin konkursu są dostępne na stronie: www.f1.ing.pl.