Zareklamuj się dzięki Kontu z Lwem dla małych firm

Akcje marketingowe i promocje ,

Od 18 kwietnia b.r. ING Bank Śląski do każdego otwartego KONTA z LWEM dla małych firm dodaje kupon promocyjny o wartości 200zł na reklamę w wyszukiwarce Google. Promocja potrwa przez trzy miesiące do 18 lipca 2008r.

Z oferty promocyjnej mogą skorzystać klienci, którzy w okresie promocji otworzą rachunek Konta z Lwem dla małych firm. Warunkiem skorzystania z kuponu promocyjnego jest założenie konta reklamowego AdWords i zaakceptowanie jego regulaminu (w momencie wpisywania kodu promocyjnego konto nie może być starsze niż 14 dni). Następnie należy aktywować konto AdWords (koszt aktywacji zgodny z cennikiem Google AdWords). Po aktywacji i wpisaniu kodów podanych na kuponie saldo konta wzrośnie o 200zł.

Promocją objęte są KONTA z LWEM dla małych firm DIRECT, ZYSK oraz ZYSK+, otwarte w okresie od 18.04.2008 do 18.07.2008 b.r. przez internet, w oddziale ING Banku Śląskiego, w placówce partnerskiej lub poprzez sieć mobilną.

Klienci otwierający konto w oddziale otrzymają kupon z kodami aktywacyjnymi po podpisaniu umowy w oddziale Banku. Klienci, którzy złożyli wniosek o założenie Konta z Lwem za pośrednictwem Internetu, otrzymają kupon w drugiej przesyłce kurierskiej razem z kodami do systemów bankowości elektronicznej. Każdy klient może skorzystać z promocji tylko jeden raz.

Więcej informacji na www.ingbank.pl