Samochody w leasingu z ratą 1% w ING

ING Lease przygotował ofertę specjalną leasingu w Programie ING Auto. Oferta „Rata 1%” na samochody osobowe obowiązuje do końca czerwca br.

Przedsiębiorcy prowadzący działalność gospodarczą zainteresowani nowymi samochodami osobowymi mogą skorzystać ze specjalnej oferty leasingu „Rata 1%”. W promocyjnej ofercie wysokość miesięcznej raty wynosi 1% ceny netto pojazdu w całym okresie trwania umowy. Oferta jest skierowana do klientów, którzy w okresie od 8 maja do 30 czerwca br. złożą wniosek o zawarcie umowy leasingu na określonych parametrach, tj.: udział własny 30%, okres trwania leasingu 36 miesięcy, wartość wykupu 40%, a umowę podpiszą do 31 lipca br.

Regulamin oferty „Rata 1%” dostępny jest na stronie internetowej: www.inglease.pl

ING Lease zachęca do skorzystania z prostych i wygodnych Programów uproszczonych:

Program ING Auto skierowany jest do firm zainteresowanych leasingiem samochodów osobowych i dostawczych o dopuszczalnej masie całkowitej do 3,5 tony. Przedsiębiorcy od razu po założeniu firmy, w krótkim czasie i przy minimum formalności, mogą uzyskać finansowanie samochodu.

Program ING Truck jest dostępny dla małych, średnich oraz dużych przedsiębiorstw, jak również tych rozpoczynających działalność gospodarczą. Program opiera się na uproszczonych procedurach – minimum formalności, brak wymogu przedstawiania dokumentów finansowych. Program

Program ING Maszyny obejmuje finansowanie  maszyn i urządzeń. Został przygotowany z myślą o firmach zainteresowanych leasingiem standardowych maszyn produkcyjnych, poligraficznych i spożywczych oraz sprzętu budowlanego i wózków widłowych, od określonych producentów. Produkt ten opiera się na maksymalnie uproszczonych procedurach, dla firm od 6 miesiąca prowadzenia działalności.