ING Commercial Finance Marką Godną Zaufania

ING Commercial Finance otrzymał tytuł Marka Godna Zaufania 2019 w kategorii Firma Faktoringowa w badaniu organizowanym przez My Company Polska. Głosowanie przeprowadzono wśród przedsiębiorców w formie ankiety spontanicznej, czyli dowolnego wskazania marki, którą najlepiej oceniają.

Wysoki poziom jakości obsługi i dopasowana do potrzeb oferta, wspierająca klientów w prowadzeniu i rozwijaniu ich biznesu przekładają się na zaufanie klientów, co stanowi podstawę naszej działalności. Dlatego tytuł Marka Godna Zaufania to dla nas wyróżnienie, potwierdzenie satysfakcji naszych klientów i obietnica dalszej pracy nad rozwojem produktu i procesów - powiedział Tomasz Mazurkiewicz prezes zarządu ING Commercial Finance.

W badaniu Marka Godna Zaufania po raz czwarty sprawdzono, które marki produktów i usług dla biznesu cieszą się największym zaufaniem przedsiębiorców. W ankiecie on-line wzięło udział 4555 respondentów, a wybór marek był spontaniczny tj. w każdej z kategorii respondenci mogli wskazać tylko jedną markę, którą darzą największym zaufaniem. W całym badaniu wymieniono ponad 200 marek produktów.
Za realizację i opracowanie wyników badania jest firma badawcza KANTAR Polska.

Więcej informacji na stronie: https://markagodnazaufania.pl/

Materiały do pobrania