Planowana przerwa w dostępie do systemu ING BankOnLine oraz serwisu HaloŚląski

Informujemy, że w czasie nadchodzącego długiego weekendu, od czwartku wieczorem (14 sierpnia) do poniedziałku rano (18 sierpnia), planowane są prace konserwacyjne w systemach informatycznych ING Banku Śląskiego.

W związku z powyższym, wystąpią następujące utrudnienia:

1. W dniu 15 sierpnia (piątek), od godziny 20.00 do godziny 21.00, wystąpi przerwa w dostępie do systemu ING BankOnLine oraz serwisu HaloŚląski,
  2. Polecenia przelewu, w tym pomiędzy rachunkami w ING Banku Śląskim, zlecone w dniu 16 sierpnia (sobota), zostaną zaksięgowane w dniu 18 sierpnia (poniedziałek),
  3. Realizacja stałych zleceń, spłat rat kredytów oraz płatności odroczonych z datą realizacji 16 sierpnia, zostanie zrealizowana w godzinach porannych dnia 15 sierpnia 2008.

Zwracamy się z prośbą do naszych Klientów, aby biorąc pod uwagę powyższe informacje, zlecili terminowe płatności z odpowiednim wyprzedzeniem, najpóźniej w czwartek 14 sierpnia do godziny 19.00. Równocześnie informujemy, że będą oni mieli w tym czasie dostęp do swoich pieniędzy poprzez sieć bankomatów oraz karty płatnicze. Pieniądze będzie można wpłacić na rachunek korzystając z wpłatomatów oraz dokonując wpłat w Oddziałach Banku. Klienci będą mogli skorzystać też z Call Centre.  W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z HELP-LINE 0 801 601 607.