iPady i Zbliżaki od ING na Facebooku

Na stronie ING Bank Śląskiego na portalu Facebook udostępniona została gra „Geniusz”, polegającą na zapamiętywaniu i łączeniu w pary obrazków. Najlepsi gracze mają szanse wygrać iPady Apple oraz otrzymać Zbliżaki, czyli karty zbliżeniowe w formie naklejki.

Facebook otwiera całkowicie nowe możliwości komunikacji z klientami. Wystartowaliśmy pod koniec sierpnia, a już teraz liczba naszych fanów na portalu przekroczyła 4 tys. osób - mówi Sylwia Szymula, manager w Departamencie Bankowości Internetowej i Mobilnej ING Banku Śląskiego. Stawiamy na interakcję z fanami. Teraz proponujemy im zabawę, w której rozdajemy tysiąc Zbliżaków, czyli kart zbliżeniowych MasterCard w formie naklejki oraz iPady firmy Apple.

W konkursie może wziąć każda osoba, która jest fanem ING Banku Śląskiego na Facebooku. Zabawa w udostępnioną przez bank grę „Geniusz” polega na zapamiętaniu i połączeniu obrazków w pary. Osoby, którym uda się tego dokonać w czasie 40 sekund, otrzymują prawo do bezpłatnego nabycia Zbliżaka Dodatkowo trzej gracze, którzy uzyskają najlepsze czasy w zabawie, otrzymają iPada firmy Apple.

Konkurs trwa do 17 grudnia br. Szczegóły zabawy są dostępne na oficjalnym profilu ING Banku Śląskiego na Facebooka, który znajduje się pod adresem: http://www.facebook.com/INGBankSlaski.

To już kolejna zabawa przygotowana przez ING Bank Śląski z myślą o internautach korzystających z Facebooka. We wrześniu Bank ogłosił konkurs, w którym należało dokończyć zdanie „Internetowi mają lepiej, taniej, łatwiej, bo…”. W sumie wpłynęło ponad 1000 propozycji. Autorzy trzech najlepszych tekstów zostali nagrodzeni notebookami Samsung.

Facebook to kolejny internetowy kanał komunikacji ING Banku Śląskiego z klientami obok komunikatora Skype, forum internetowego (http://forum.ingbank.pl/), konta w serwisie Blip (http://ingbankslaski.blip.pl/), oraz kanału wideo w serwisie YouTube (http://www.youtube.com/ingbsk).

Zbliżak MasterCard® to nowoczesna wersja płatniczej karty zbliżeniowej wydawanej do konta osobistego w formie naklejki. Umożliwia realizację drobnych, codziennych zakupów we wszystkich punktach handlowo-usługowych znajdujących się na terenie naszego kraju, wyposażonych w specjalne terminale z logo MasterCard PayPass™. Jednorazowa transakcja wykonana Zbliżakiem nie może przekroczyć 50 zł. Natomiast limit dzienny takich transakcji to maksymalnie 100 zł.